Om Review Gorilla

Review Gorilla är en oberoende granskningsplattform i mer än 14 länder. På våra Review Gorilla-plattformar i Europa samlar vi in recensioner och erfarenheter av butiker och företag.

Under de senaste åren har recensioner och erfarenheter fått en allt viktigare roll i konsumenternas köpbeslut. Vi på Review Gorilla erbjuder dessa konsumenter en oberoende plattform där ärliga berättelser kan delas utan inblandning från företag. Tack vare dessa oberoende recensioner kan du som konsument alltid göra ett bra och genomtänkt val av var du ska göra ditt köp.

Alla recensioner på Review Gorilla är skrivna av riktiga konsumenter och recensionen redigeras inte av oss eller någon annan. Dessa recensioner kontrolleras dock med avseende på äkthet och innehåll. På så sätt kan du vara säker på att den recension du läser är en verklig erfarenhet.

Har du haft en bra eller mindre bra erfarenhet av något av våra anslutna företag? Lämna sedan en recension för att se till att andra personer gör rätt val efter dig. Använd sökfältet högst upp för att hitta det företag du söker. På nästa sida kan du enkelt lämna en recension om de olika delarna: beställning, pris, leverans och service.

Läs alla recensioner och betyg på Gorilla Review och gör ett välgrundat val innan du köper.