Bokbörsen recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Skriv din egen recension

Bokbörsen recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Skriv en recension

Recensioner av Bokbörsen

Alla omdömen om Bokbörsen på Review Gorilla är skrivna av riktiga konsumenter med verkliga erfarenheter. De är inte redigerade av oss eller någon annan och återspeglar recensentens erfarenheter. Läs alla recensioner om Bokbörsen och skriv kanske till och med en egen recension för att hjälpa andra att göra rätt val.

Om Bokbörsen

Erfarenheter och recensioner från Bokbörsen

En bra eller mindre bra upplevelse är subjektiv, det som en person tycker är bra är inte nödvändigtvis sant för alla. Därför är alla Bokbörsen recensioner uppdelade i olika delar som beställningsprocessen, priset, leveransen och servicen.

Så från och med nu kan du läsa alla recensioner och betyg om Bokbörsen på Gorilla Review och göra ett välgrundat val innan du köper online.

Bokbörsen recensioner

9.5 från 2 recensioner
Beställ
9.5
Pris
9.5
Leverans
9.5
Service
9.5
9.5
5 stjärna
100%
4 stjärna
0%
3 stjärna
0%
2 stjärna
0%
1 stjärna
0%
50% skulle köpa här igen

Vår recension av Bokbörsen

9 / 10

Vi har kontrollerat webbplatsen Bokbörsen och den är ett pålitligt företag där du kan göra en beställning. Bokbörsen är registrerat hos handelskammaren och webbplatsen är säkrad med ett SSL-certifikat. SSL-certifikatet syns genom låssymbolen framför domännamnet och visar att de uppgifter du skickar via webbplatsen är skyddade. Det är därför säkert att beställa online här.

Bokbörsen har varit verksamt på den svenska marknaden under lång tid och har byggt upp ett gott rykte på nätet. Läs alla recensioner här och gör ett bra val innan du köper online.

Beställ9 / 10
Pris9 / 10
Leverans9 / 10
Service9 / 10
Ja
Köp igen?

Bokbörsen har satt i system att blåsa människor

10 / 10

Bokbörsen har nollkoll och har uppenbarligen inte informerat de som säljer saker genom dem hur det ska gå till så det kommer hela tiden saker man beställt utan varken bankgironummer eller andra inbetalningsalternativ, att sedan söka upp fakturan på deras sida är i stort sett omöjligt och det gör att det oftast slutar med att man får påminnelseavgifter från div inkasso-bolag som capitum osv istället, detta gör att det oftast hade blivit billigare att köpa boken eller vad man nu köpt ny i en vanlig fysisk butik...

Detta verkar sättas i system och bokbörsen tar inte på sig nåt som helst ansvar, nä köp det ni ska ha i en fysisk butik istället för detta är bara krångligt och dyrt...

Beställ10 / 10
Pris10 / 10
Leverans10 / 10
Service10 / 10
Ingen
Köp igen?

Skriv din egen recension om Bokbörsen

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Förbli anonym

Köp igen

Ofta ställda frågor

Är Bokbörsen ett pålitligt företag?

Bokbörsen har 2 recensioner med ett genomsnitt på 9.5 som kundbetyg. Dessutom anger 50% av alla recensioner att de skulle köpa här igen. Läs allt om det.

Inom vilka sektorer är Bokbörsen verksamt?

Bokbörsen är främst verksamt inom följande sektor(er) studier och utbildning och webshops.

Har du läst alla recensioner?

Har du fått ett positivt intryck av Bokbörsen efter att ha läst alla recensioner och erfarenheter? Gå sedan till Bokbörsen webbplats och gör din beställning. Om du fortfarande är osäker kan du använda sökfunktionen för att hitta ett annat företag.