Fyndiq recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Skriv din egen recension Besök webbplatsen

Fyndiq recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Besök webbplatsen Skriv en recension

Recensioner av Fyndiq

Alla omdömen om Fyndiq på Review Gorilla är skrivna av riktiga konsumenter med verkliga erfarenheter. De är inte redigerade av oss eller någon annan och återspeglar recensentens erfarenheter. Läs alla recensioner om Fyndiq och skriv kanske till och med en egen recension för att hjälpa andra att göra rätt val.

Om Fyndiq

Erfarenheter och recensioner från Fyndiq

En bra eller mindre bra upplevelse är subjektiv, det som en person tycker är bra är inte nödvändigtvis sant för alla. Därför är alla Fyndiq recensioner uppdelade i olika delar som beställningsprocessen, priset, leveransen och servicen.

Så från och med nu kan du läsa alla recensioner och betyg om Fyndiq på Gorilla Review och göra ett välgrundat val innan du köper online.

Fyndiq recensioner

5.5 från 2 recensioner
Beställ
5.5
Pris
5.5
Leverans
5.5
Service
5.5
5.5
5 stjärna
50%
4 stjärna
0%
3 stjärna
0%
2 stjärna
0%
1 stjärna
50%
50% skulle köpa här igen

Vår recension av Fyndiq

9 / 10

Vi har kontrollerat webbplatsen Fyndiq och den är ett pålitligt företag där du kan göra en beställning. Fyndiq är registrerat hos handelskammaren och webbplatsen är säkrad med ett SSL-certifikat. SSL-certifikatet syns genom låssymbolen framför domännamnet och visar att de uppgifter du skickar via webbplatsen är skyddade. Det är därför säkert att beställa online här.

Fyndiq har varit verksamt på den svenska marknaden under lång tid och har byggt upp ett gott rykte på nätet. Läs alla recensioner här och gör ett bra val innan du köper online.

Beställ9 / 10
Pris9 / 10
Leverans9 / 10
Service9 / 10
Ja
Köp igen?

Jag vill verkligen varna för detta företag, som fråntar sig allt ansvar vid leveransfel.

2 / 10

Vill verkligen varna för att handla på Fyndiq. Jag beställde en vara på nästan 2000 kr. Den gick inte att spåra. Jag kontaktade företaget som inte svarade. Efter 11 dagar kom paketet. Äntligen. Den snälla chauffören på Postnord hade ställt paketet på högkant. Vi kunde inte se några skador. Och säkert inte hon heller. Så vi kvitterade. Bar in paketet, och såg att det var trasigt på den sidan som det stått på, lutat mot väggen. Jag kontaktade företaget samma dag. Så har jag suttit i 8 dagar och mejlat. Fått samma svar varje gång. Vi är ledsna. Men bara ord. Ingen handling. Ingen vilja att lösa problemet. Alla skyller på alla. Så fick jag ett svar ifrån butiken, som lyder såhär:
''Vi har mottagit den nödvändiga fotografiska bevisningen där vi kan se att förpackningen har levererats med synliga skador.

Efter att ha kontrollerat detta har vi begärt leveranskvittot från fraktbolaget för att se om du lämnat en notering om skadorna.

Om du accepterar en skadad produkt utan att ha lämnat en notering på leveransdokumentet skulle din reklamation vara ofullständig och därför skulle fraktbolagets försäkring inte godkänna den.

Jag kommer att informera dig inom kort.''

Vi hör av oss när butiken har återkommit.

Ha det fint!

Hälsningar,
Paul "
-----------------------------------------------------------------------
I princip skyll dig själv. De tar inget ansvar för en skadad försändelse.
Det som skulle bli en trevlig upplevelse blev en frustrerande mardröm.
Det är en skam att ett onlineföretag inte ser till att kunder är försäkrade.
Jag har aldrig upplevt en så dålig kundtjänst som hos Fyndiq.
Aldrig blivit så illa behandlad på ett företag där jag varit kund.
Om möjligt handla någon annanstans.
Det här företaget är så långt ifrån fynd man kan komma.
Nu är det tre veckor sedan.
Mitt paket ligger fortfarande oöppnat på vardagsrumsgolvet.
En skam är bara förnamnet.

Beställ2 / 10
Pris2 / 10
Leverans2 / 10
Service2 / 10
Ingen
Köp igen?

Skriv din egen recension om Fyndiq

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Förbli anonym

Köp igen

Ofta ställda frågor

Är Fyndiq ett pålitligt företag?

Fyndiq har 2 recensioner med ett genomsnitt på 5.5 som kundbetyg. Dessutom anger 50% av alla recensioner att de skulle köpa här igen. Läs allt om det.

Inom vilka sektorer är Fyndiq verksamt?

Fyndiq är främst verksamt inom följande sektor(er) webshops.

Har du läst alla recensioner?

Har du fått ett positivt intryck av Fyndiq efter att ha läst alla recensioner och erfarenheter? Gå sedan till Fyndiq webbplats och gör din beställning. Om du fortfarande är osäker kan du använda sökfunktionen för att hitta ett annat företag.