Quickparts recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Skriv din egen recension Besök webbplatsen

Quickparts recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Besök webbplatsen Skriv en recension

Recensioner av Quickparts

Alla omdömen om Quickparts på Review Gorilla är skrivna av riktiga konsumenter med verkliga erfarenheter. De är inte redigerade av oss eller någon annan och återspeglar recensentens erfarenheter. Läs alla recensioner om Quickparts och skriv kanske till och med en egen recension för att hjälpa andra att göra rätt val.

Om Quickparts

Erfarenheter och recensioner från Quickparts

En bra eller mindre bra upplevelse är subjektiv, det som en person tycker är bra är inte nödvändigtvis sant för alla. Därför är alla Quickparts recensioner uppdelade i olika delar som beställningsprocessen, priset, leveransen och servicen.

Så från och med nu kan du läsa alla recensioner och betyg om Quickparts på Gorilla Review och göra ett välgrundat val innan du köper online.

Quickparts recensioner

9.5 från 2 recensioner
Beställ
9.5
Pris
9.5
Leverans
9.5
Service
9.5
9.5
5 stjärna
100%
4 stjärna
0%
3 stjärna
0%
2 stjärna
0%
1 stjärna
0%
50% skulle köpa här igen

Vår recension av Quickparts

9 / 10

Vi har kontrollerat webbplatsen Quickparts och den är ett pålitligt företag där du kan göra en beställning. Quickparts är registrerat hos handelskammaren och webbplatsen är säkrad med ett SSL-certifikat. SSL-certifikatet syns genom låssymbolen framför domännamnet och visar att de uppgifter du skickar via webbplatsen är skyddade. Det är därför säkert att beställa online här.

Quickparts har varit verksamt på den svenska marknaden under lång tid och har byggt upp ett gott rykte på nätet. Läs alla recensioner här och gör ett bra val innan du köper online.

Beställ9 / 10
Pris9 / 10
Leverans9 / 10
Service9 / 10
Ja
Köp igen?

Tar inte retur av felleverans

10 / 10

Varning. Detta danska företag är oseriöst. Det är när det krånglar som det avslöjar sig. Tar inga returer. Inte ens när de levererat fel. Har svenskt telefonnummer och chatt men de är obemannade. Svarar inte på e-post när det gäller retur av felleveransen.

Beställ10 / 10
Pris10 / 10
Leverans10 / 10
Service10 / 10
Ingen
Köp igen?

Skriv din egen recension om Quickparts

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Förbli anonym

Köp igen

Ofta ställda frågor

Är Quickparts ett pålitligt företag?

Quickparts har 2 recensioner med ett genomsnitt på 9.5 som kundbetyg. Dessutom anger 50% av alla recensioner att de skulle köpa här igen. Läs allt om det.

Inom vilka sektorer är Quickparts verksamt?

Quickparts är främst verksamt inom följande sektor(er) webshops.

Har du läst alla recensioner?

Har du fått ett positivt intryck av Quickparts efter att ha läst alla recensioner och erfarenheter? Gå sedan till Quickparts webbplats och gör din beställning. Om du fortfarande är osäker kan du använda sökfunktionen för att hitta ett annat företag.