SkalHuset recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Skriv din egen recension Besök webbplatsen

SkalHuset recensioner, omdömen erfarenheter och klagomål

Besök webbplatsen Skriv en recension

Recensioner av SkalHuset

Alla omdömen om SkalHuset på Review Gorilla är skrivna av riktiga konsumenter med verkliga erfarenheter. De är inte redigerade av oss eller någon annan och återspeglar recensentens erfarenheter. Läs alla recensioner om SkalHuset och skriv kanske till och med en egen recension för att hjälpa andra att göra rätt val.

Erfarenheter och recensioner från SkalHuset

En bra eller mindre bra upplevelse är subjektiv, det som en person tycker är bra är inte nödvändigtvis sant för alla. Därför är alla SkalHuset recensioner uppdelade i olika delar som beställningsprocessen, priset, leveransen och servicen.

Så från och med nu kan du läsa alla recensioner och betyg om SkalHuset på Gorilla Review och göra ett välgrundat val innan du köper online.

SkalHuset recensioner

9.5 från 2 recensioner
Beställ
9.5
Pris
9.5
Leverans
9.5
Service
9.5
9.5
5 stjärna
100%
4 stjärna
0%
3 stjärna
0%
2 stjärna
0%
1 stjärna
0%
50% skulle köpa här igen

Vår recension av SkalHuset

9 / 10

Vi har kontrollerat webbplatsen SkalHuset och den är ett pålitligt företag där du kan göra en beställning. SkalHuset är registrerat hos handelskammaren och webbplatsen är säkrad med ett SSL-certifikat. SSL-certifikatet syns genom låssymbolen framför domännamnet och visar att de uppgifter du skickar via webbplatsen är skyddade. Det är därför säkert att beställa online här.

SkalHuset har varit verksamt på den svenska marknaden under lång tid och har byggt upp ett gott rykte på nätet. Läs alla recensioner här och gör ett bra val innan du köper online.

Beställ9 / 10
Pris9 / 10
Leverans9 / 10
Service9 / 10
Ja
Köp igen?

Värdelöst

10 / 10

Har väntat på att få en produkt i 2 veckor. Ringt ett par gånger utan resultat. De har inget gatunummer sa de. Hävde köpet. Där handlar inte jag nåt mera..👎

Beställ10 / 10
Pris10 / 10
Leverans10 / 10
Service10 / 10
Ingen
Köp igen?

Skriv din egen recension om SkalHuset

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Förbli anonym

Köp igen

Ofta ställda frågor

Är SkalHuset ett pålitligt företag?

SkalHuset har 2 recensioner med ett genomsnitt på 9.5 som kundbetyg. Dessutom anger 50% av alla recensioner att de skulle köpa här igen. Läs allt om det.

Inom vilka sektorer är SkalHuset verksamt?

SkalHuset är främst verksamt inom följande sektor(er) webshops.

Har du läst alla recensioner?

Har du fått ett positivt intryck av SkalHuset efter att ha läst alla recensioner och erfarenheter? Gå sedan till SkalHuset webbplats och gör din beställning. Om du fortfarande är osäker kan du använda sökfunktionen för att hitta ett annat företag.